keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Sushi-kurssi


Seuraavaksi Prinzi opettaa teille kuinka maki-sushia tehdään

Äiti on keittänyt jo riisin valmiiksi, sekoittanut wasabin  ja paloitellut aineet.



Prinzi ohjeistaa:

Merilevä karkeampi puoli ylös ja viivat poispäin itsestään bambumaton päällä. . pistetäänsiihen sen jälkeen riisiä. Sitten eiisin puoleen väliin viilto. Viiltoon värin verran wasabia.
Tässä kuvassa syödään wasabia. Tai nuolaistaan sormea. irvistyksestä ei kuvaa


Wasabin päälle porkkanaa ja kurkkua ja lohta jos haluaa.

Tuossa tehtään taitos merilevän loppupäähän.

 Kääritään merilevä bambumatolla. täytteet jäävät sisään

Annetaan rullaan vähän aikaa levätä. ja sen jälkeen pilkotaan rulla pieniksi paloiksi Huonot palat voi syödä heti.



 Ylempänä vasemmalla on makeja ja alhaalla ne nigirit.


Ja sitten syödään!


Prinzin ensimmäiset sushit: oli hasukaa tehdä ja oli hauskaa syödä. puikkojenkin käyttö onnistui paremmin kuin odotimme. Lopuksi tuli ehdotus että tätä herkkua ei voi tehdä usein ettei kyllästy. Että vain kerran vuodessa. Eiku kaksi kertaa vuodessa siis kerran puolessa vuodessa. tai jos sittenkin kerran kuukaudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti